Filloni jetë të re ne kompeksin Shala Residence

Filloi shitja e Banesave SWISS Residence ne qytetin e Pejes, Lagjia Dardania 2

Historiku

Pas suksesit të jashtëzakonshëm të dëshmuar ndër vite në ndërtim dhe sherbime të tjera afariste, kompania ‘‘SHALA GROUP’’ në Zvicer ka vendos që të sjellë këtë përvojë dhe kualitet edhe në Kosovë.
Kemi filluar edhe ndërtimin e kompleksit Afaristo-Banesor ‘‘Shala Residence’’ dhe kemi përzgjedhur qytetin e bukur të Pejës.
Kompania Shala për ju ofron këto shërbime: Pompa të Karburanteve, Hotele, Restaurante, Kuzhina moderne, Pishina të ëndërrave tuaja.
Kompania qe është bere sinonim i suksesit dhe besueshmërisë.
Vitet e punës dhe suksesi kane bërë qe sot te jemi ne shërbimin e te gjitha nevojave tuaja. Te kemi besimin tuaj dhe te vazhdojmë me devotshmëri punën e filluar.

Misioni

Kompania Shala, tashme emër i njohur për te gjithë ka për mision t’ju ofroj qytetarëve të Kosovës edhe më gjerë ambient të ngrohtë për jetë të rehatshme familjare dhe hapësira të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, të një standarti ndërkombëtar dhe me çmime të arsyeshme.
Shala Group vazhdon te ofroj shërbimet e veta ne shume segmente ku ju keni nevoje. Me ne gjithçka është me e lehte me moderne dhe konforme me standardet më të avancuara.

Ketu do gjeni kënaqësi sepse ne ofrojmë dhe shërbejmë për ju.

 

 

 

Adresa: Rruga Beteja e Loxhes – Pejë
Tel: +41798870000 / +38344611364
Email: Ok@shala.ch / ns@shala.ch
Shala swiss oil shpk
Shala Swiss Group Gmbh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Compare