Filloi Shitja e Banesave ne Bllokun e Ri “C” ne SWISS Residence

Filloni jetë të re ne kompeksin Shala Residence

Filloi shitja e Banesave SWISS Residence ne qytetin e Pejes, Lagjia Dardania 2

Historiku

Pas suksesit të jashtëzakonshëm të dëshmuar ndër vite në ndërtim dhe sherbime të tjera afariste, kompania ‘‘SHALA GROUP’’ në Zvicer ka vendos që të sjellë këtë përvojë dhe kualitet edhe në Kosovë.
Kemi filluar edhe ndërtimin e kompleksit Afaristo-Banesor ‘‘Shala Residence’’ dhe kemi përzgjedhur qytetin e bukur të Pejës.
Kompania Shala për ju ofron këto shërbime: Pompa të Karburanteve, Hotele, Restaurante, Kuzhina moderne, Pishina të ëndërrave tuaja.
Kompania qe është bere sinonim i suksesit dhe besueshmërisë.
Vitet e punës dhe suksesi kane bërë qe sot te jemi ne shërbimin e te gjitha nevojave tuaja. Te kemi besimin tuaj dhe te vazhdojmë me devotshmëri punën e filluar.

Misioni

Kompania Shala, tashme emër i njohur për te gjithë ka për mision t’ju ofroj qytetarëve të Kosovës edhe më gjerë ambient të ngrohtë për jetë të rehatshme familjare dhe hapësira të përshtatshme për afarizëm të suksesshëm, të një standarti ndërkombëtar dhe me çmime të arsyeshme.
Shala Group vazhdon te ofroj shërbimet e veta ne shume segmente ku ju keni nevoje. Me ne gjithçka është me e lehte me moderne dhe konforme me standardet më të avancuara.

Ketu do gjeni kënaqësi sepse ne ofrojmë dhe shërbejmë për ju.

 

 

 

Adresa: Rruga Beteja e Loxhes – Pejë
Tel: +41798870000 / +38344611364
Email: Ok@shala.ch / ns@shala.ch
Shala swiss oil shpk
Shala Swiss Group Gmbh

Shala Swiss Oil – Karburant, Motel, Restaurant, Market

Shala Swiss Oil

Tek Shala Swiss Oil mund të gjeni shërbime të ndryshme duke filluar nga pompat e karburantit deri tek supermaketi, pra gjersa ju dëshironi të mbushni makinën e juaj me karburant kualitativ dhe garantues, atëherë njëkohësisht keni mundësi që të qëndroni në restaurantin e Shala Swiss Oil dhe të shijoni menun kualitative, kurse pasi që makina juaj është mbushur me karburant menjeherë do të keni mundësi që ta pastroni atë në auto larjen tonë me car wash makineri apo larjen me dorë.

Nëse gjatë udhëtimit tuaj jeni ndalur që të mbushni me karburant makinën tuaj tek Shala Swiss Oil dhe udhëtimi juaj ka qenë i gjatë, jeni lodhur dhe nuk jeni në gjendje të vazhdoni më tutje atëherë keni mundësin që të pushoni dhe të relaksoheni në Shala Swiss Oil MOTEL me një ambient i cili të bën të ndihesh si në shtëpin tënde, dhe në mëngjesin e ardhshëm apo pasi të keni pushuar për vazhdimin e udhëtimit tuaj ju mund të furnizoheni me gjëra ushqimore dhe gjithashtu me produkte të ndryshme për makinën tuaj në Shala Swiss Oil Market.

Shala Swiss Group – Fabrik

Shala Swiss Group – Fabrik

Kompania qe është bere sinonim i suksesit dhe besueshmërisë.

Vitet e punës dhe suksesi kane bërë qe sot te jemi ne shërbimin e te gjitha nevojave tuaja. Te kemi besimin tuaj dhe te vazhdojmë me devotshmëri punën e filluar.

Kompania Shala, tashme emër i njohur për te gjithë vazhdon te ofroj shërbimet e veta ne shume segmente ku ju keni nevoje. Me ne gjithçka është me e lehte me moderne dhe konforme me standardet e shoqërive te avancuara. Me ne jeni ju te avancuar sepse fundja ne ekzistojmë për Ju.

Kompania Shala për ju ofron këto shërbime: Pompa te Karburanteve, Hotele, Restorante, Kuzhina Moderne, Pishina e ëndrrave tuaja. Me ne përditshmëria juaj është me e bukur, puna dhe gazmende e juaja familjare.

Compare